Jag söker praktik på mediabyrå

För några veckor sedan lunchade jag med Cyndie VintilescuVolt, och hon gav mig en hel del matnyttiga tips om hur jag ska gå tillväga för att lyckas i min ambition att bli planner. Ett av dem var att praktisera på mediabyrå.

Det jag i första hand vill lära mig är hur man rent praktiskt arbetar med målgruppsanalyser, strategier och utvärderar kommunikationssatsningar. Därför letar jag nu efter en mediabyrå i Stockholmsområdet som kan förbarma sig över en arbetsvillig, lättlärd och kaffeälskande student under tio veckor i september – oktober.

Jobbar du på en byrå som tar emot praktikanter – eller känner du någon som gör det – vore det lysande om du hörde av dig till mig via mail, twitter eller telefon: 073 – 82 69 791.

Gillade du inlägget? Dela det gärna så fler får läsa!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *